Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

11.11 και 9.11

Βλέπω και εγώ πολύ συχνά το 11.11 εδώ και χρόνια και έχω κάνει κάποια έρευνα με βάση την αριθμολογία και με βάση τις διάφορες εμπειρίες(όπως και τις δικές μου εμπειρίες, γιατί συνήθως όποτε βλέπω το 11.11 συμβαίνει κάτι παράξενο) κατέληξα στο συμπέρασμα που κατέληξαν και άλλοι >  Το 11.11 είναι η πύλη της ανάληψης.

Τώρα τελευταία βλέπω πολύ συχνά το 9.11 και επειδή δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να το ελέγξω και δεν εξαρτάτε από εμένα, καθώς καμία σχέση δεν έχω με τους Illuminati(μάλλον) και ούτε μπορώ να συμφωνήσω με αυτά που κάνουν, οφείλω να πω ότι συμφωνώ και με τους συνομοσιολόγους ότι το τελετουργικό χτύπημα της 9.11 ήταν μια τελετή μύησης-αφύπνησης προς στην κοσμική συνείδηση με ότι αυτό σημαίνει και όπως μπόρεί να το δεχθεί κάποιος.  Το συμπέρασμα μου είναι ότι το 9.11 είναι ένδειξη της ολοκλήρωσης-ανάστασης.

Σε σχέση με το τρομοκρατικό χτύπημα της 9/11:

Ο κύριος Άλιστερ Κρόουλι, είχε δώσει έμφαση στους εξής αριθμούς στο μαγικό του σύστημα > 11, 77, 93, 175. Εντελώς συμπτωματικά, αυτοί είναι και αριθμοί των πτήσεων στο χτύπημα της 9/11.

Το 11 είναι ο αριθμός του Magick και είναι κατάλληλος για κάθε είδους σχετική δραστηριότητα.

Το 77 είναι ανυπέρβλητος και ανώτατος στην όριμη μαγική του εκδήλωση.

Το Liber 175 στο σύστημα του Κρόουλι είναι ένα τελετουργικό για την επίκληση οποιασδήποτε θεότητας μέσω λατρείας.
Αυτό το διαβολάκι εμφανίστηκε μετά την πρόσκρουση του αεροπλάνου με αριθμό πτήσης 175:


Μόνο ένας τυφλός, η ένας παντελώς άσχετος με σχετικά θέματα, μπορεί να θεώρησει τον Άλιστερ Κρόουλι ως κάποιον τυχαίο και άποψη μου είναι ότι κανένας θνητός δεν μπορεί να περάσει αλώβητος μέσα από την ουσία της διδασκαλίας του, ακόμα και αν έχει την ψευδαίσθηση ότι απορίπτει όλα όσα λέει. Ανάλογο πνευμάτικο μεγέθος κατά την άποψη μου, είχε να δει η ανθρωπότητα από την εποχή του Ιησού.

Η διδασκαλία του έχει δύο όψεις και μπορεί να είναι από καταστροφική, έως και απολητρωτική σε σχέση με τις ψευαισθήσεις για το καλό και το κακό. Όσοι αντιλαμβάνονται την διπολικότητα της γλώσσας του, πέφτουν εύκολα στο τρυπάκι να αναρωτηθούν, αν όλα αυτά που λέει ο παρανοϊκός διδάσκαλος είναι προβολή ενός ανώτερου πλάνου που αφορά το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο σημαντικότερος αριθμός στην διδασκαλία του είναι το 93(=12, θα αναφερθώ στον αριθμό 12 στην συνέχεια).

http://en.wikipedia.org/wiki/93_%28Thelema%29
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93

Στην μυστηριώδη αυτή πτήση, πληροφορήθηκαν και καλά οι επιβάτες του αεροπλάνου(εσείς;) για τις τρομοκρατικές επιθέσεις και ανέλαβαν την ευθύνη να επιτεθούν στους τρομοκράτες για το κοινό καλό>Αγάπη...

Θέλημα = Αγάπη = 93

Ιωάννου Α' Κεφ. 2 (Βάμβας)
15. Μη αγαπάτε τον κόσμον μηδέ τα εν τω κόσμω. Εάν τις αγαπά τον κόσμον, η αγάπη του Πατρός δεν είναι εν αυτώ·
16. διότι παν το εν τω κόσμω, η επιθυμία της σαρκός και η επιθυμία των οφθαλμών και η αλαζονεία του βίου δεν είναι εκ του Πατρός, αλλ' είναι εκ του κόσμου.
17. Και ο κόσμος παρέρχεται και η επιθυμία αυτού· όστις όμως πράττει το θέλημα του Θεού μένει εις τον αιώνα.

 Η γη έχει απόσταση περίπου 93 εκατομμύρια μίλια από τον ήλιο.

http://www.youtube.com/watch?v=W1SgIc0pHqs

Στο 93 Million Miles from the Sun, οι πρωταγωνιστές ξεκινάνε ο κάθε ένας σε μια διαφορετική ιστορία και αργά το βράδυ βρίσκονται όλοι μαζί για να δειπνήσουν..

http://www.imdb.com/title/tt0115445/

Έχουν ετοιμασθεί τα πάντα για την έλευση του αντίχριστου(η του Χριστού που θα έρθει με τις ουράνιες στρατιές ;) ) και πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει η μέρα που θα φάμε στο κεφάλι όλα αυτά που μας μάθανε οι "έξυπνοι" της εποχής να χλευάζουμε.

Εδώ είναι ένα βίντεο που εξετάζει και αυτό το θέμα μεταξύ άλλων:
http://www.greektube.org/content/view/136848/2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου